KARJALAISTA RUOKAA JA BISTROHERKKUJA
Maistuisiko sinulle italialaishenkisen Buolu Café & Ristoranten uunissa paistunut pitsa tai mehevä pasta-annos? Vai nauttisitko maukkaan illallisen Frans & Emmassa, Pielisen rantamaisemassa? Vai haluaisitko nauttia sesongin parhaista raaka-aineista kootun menukokonaisuuden Ravintola Bomballa?
Break Sokos Hotel Bomban yhteydessä sijaitseva Buolu Café & Ristorante on kahvila, artesaanipizzeria ja klassikkopastaravintola keskellä Bomban vilinää ja aktiviteetteja. Olipa kyseessä ensimmäisestä puraisusta, rentouttavasta hetkestä kylpylän jälkeen tai lähtökahvista, Buolu pitää huolen, että makuhermot saavat juuri sitä, mitä ne haluavat. Buolu on kuin Bomban Piazza, eläväinen kohtaamispaikka kaikille, jotka haluavat nauttia lomastaan ja herkutella italialaisen ruoan ääressä.
Pielisen rannalla oleva ravintola Frans & Emma kattaa pöytääsi herkulliset ruoat ja maittavat juomat, joiden parissa viihdyt pitkään, olit liikkeellä sitten isommalla tai pienemmällä seurueella. Ravintola Frans & Emman on paikka, jossa ranskalainen keittiö ja kulttuuri heräävät herkullisella tavalla eloon. Menu esittelee Ranskan alueellisia makuja ja erityispiirteitä kaikkien rakastamien klassikoiden sekä kiehtovien uutuuksien muodossa. Laaja viinilista kattaa Ranskan tärkeimmät viinialueet. Jokainen suupala kuljettaa sinut suoraan Pariisin tunnelmallisille bulevardeille, Lyonin vilkkaille kujille ja Provencen auringon hellimille viinitarhoille.
Tunnelmallisesta Bomban hirsitalosta keskeltä karjalaista perinnekylää löytyy vieraanvaraisuutta huokuva ravintola Bomba. Bomban talo on kopio Jegor Bombinin vuonna 1855 Venäjän Karjalaan rakennuttamasta talosta. Se henkii karjalaista rakennusarkkitehtuuria joka hirrellään ja on jo itsessään yksi Suomen suosituimmista matkailunähtävyyksistä. Ravintola Bomba tarjoilee karjalaisia herkkuja niin perinteiseen tapaan valmistettuna kuin tähän päivään uudistettuna. Lomakaudella saliin katetaan herkullinen noutopöytä ja juhliin karjalainen pitopöytä tai mieleisesi menu kauden parhaista raaka-aineista.
Lämpimästi tervetuloa herkuttelemaan! Tulgua terveh!